U kunt op dit moment geen milieuvriendelijke koffiecapsules bestellen. De proof-of-concept is succesvol beëindigd.
STASCAFE Nero

Meer Views

  • STASCAFE Nero

Nero - 10 koffiecups voor Nespresso®

Details:


Hallo geachte klant,

Stascafe is op dit moment druk bezig aan de ‘next step in de circulaire economie’ u kunt op dit moment geen milieuvriendelijke koffiecapsules bestellen. Om op de hoogte te blijven van onze jongste ontwikkelingen, vul hier uw email adres in en wij houden U op de hoogte.
Het Stascafe team vindt het erg jammer u teleur te moeten stellen maar beloven dat U over een tijdje weer kunt genieten van een (h)eerlijk kopje verantwoorde Stascafe koffie.

Het Stascafe team
Smaakprofiel: kruidig, karamelachtig en delicaat met een scherp tintje.


Nero: een intens krachtige koffie. Slow roast gebrand en lekker donker, zoals de Italianen hem graag zien.


De bonen zijn afkomstig uit de Indiase Western Ghats, een streek die de ruggengraat vormt van de Indische koffieproductie. Indische koffiebonen groeien in een schaduwrijke omgeving, waardoor constante temperaturen en een rijke voedingsbodem gegarandeerd zijn.

Maar de bomen zorgen voor meer dan alleen schaduw en consistentie: ze voorkomen bodemerosie op hellend terrein, verrijken de bodem door voedingsstoffen uit de diepere lagen te recyclen en vormen een habitat voor uiteenlopende flora and fauna.

Deze India Arabica bonen zijn heel geschikt voor het bereiden van espresso of koffie met melkproducten, zoals cappuccino en latte macchiato. De koffie heeft een mooie crèmelaag en een vol aroma.


  • 100 capsules = gratis verzending en 10 verrassingscapsules cadeau!

  • 200 capsules = gratis verzending en 30 verrassingscapsules cadeau!

€ 2,50