Stascafe is op dit moment druk bezig aan de ‘next step in de circulaire economie’ u kunt op dit moment geen milieuvriendelijke koffiecapsules bestellen.
Onze excuses voor het ongemak. Het Stascafe team

STASCAFE innovaties

Wat kunnen we nog verwachten in de toekomst?
Maar we kijken ook even terug naar het verleden:

STASCAFE Ecopad

In 2006 waren de gebroeders Stas de eersten met een “hervulbare koffiepad voor Senseo” genaamd de Ecopad. De Ecopad is vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Inmiddels zijn er meer dan 5 miljoen stuks verkocht..

Coffeeduck for Senseo

In 2010 komen de gebroeders Stas met de “COFFEEDUCK”, een hervulbare 2-kops houder voor losse koffie, geschikt voor de Senseo. De COFFEEDUCK is gepatenteerd en is tot op heden wereldwijd een groot succes. Bezoek website Coffeeduck > 

Coffeeduck for Nespresso®

In 2011 komt de eerste hervulbare capsule voor Nespresso (geschikt voor losse koffie) op de markt. Dit is gelijk een groot succes, echter zijn er op dit moment veel kopieën op de markt. Veel gekopieerd nooit geëvenaard.  Bezoek website Coffeeduck > 

Stascafe

STASCAFE is de nieuwe naam voor milieuvriendelijke capsules voor Nespresso. Nu in 5 heerlijke espresso smaken, maar uiteindelijk zal STASCAFE in maar liefst 10 smaken verkrijgbaar zijn, waaronder een drietal 100% BIOLOGISCHE koffies. Dus alle goeie dingen in drieën.

Stascafe coffeecats

Het STASCAFE coffeecats concept bestaat uit hervulbare capsules die u kunt vullen met speciaal op maat gemaakte koffiezakjes, genaamd coffeecats. Deze capsules zijn honderden keren te gebruiken en mogen met trots het meest milieuvriendelijke consumentenproduct genoemd worden. Dit concept hopen we spoedig te introduceren.

Verpakking

We zijn druk bezig de verpakking te verbeteren met betrekking tot milieuvriendelijkheid. Helaas heeft de verpakkingsindustrie geen composteerbare barrière verpakking voor koffie, dus zijn we voornemens om binnen afzienbare tijd zelf op de markt te komen met een EIGEN bio-based / composteerbare omverpakking.

Koffiebonen

STASCAFE zal in de toekomst ook koffiebonen op de markt brengen.

STASCAFE Elite

Samen met een aantal partners is STASCAFE erin geslaagd om een volledig gasdichte capsule te ontwikkelen. Deze heeft naast een bijzonder lange houdbaarheid ook een geweldig aroma-behoud. Deze ontwikkeling is een unieke doorbraak en maakt een gasdichte omverpakking overbodig.

Dolce Gusto

STASCAFE werkt eveneens aan een bijzonder milieuvriendelijke oplossing voor Dolce Gusto: geen grote capsule gemaakt van composteerbaar kunststof, maar een simpele houder die je kunt hervullen met een composteerbare koffiecapsule.